Noodkreet jeugdbridge (2) – de eerste horde

Nadat ik me er nog een keer van had vergewist dat de situatie inderdaad zo was als ik eerder schreef, heb ik dinsdag contact opgenomen een beslisser in de Topbridge organisatie.

Gelukkig gaf deze aan dat hij eveneens dacht dat het een goed idee zou zijn om te proberen alsnog een team af te vaardigen. Hij leek met me eens te zijn dat de eerste stap was om te informeren bij de WBF of Nederland nog een team zou mogen afvaardigen in de Kids categorie. Beslisser beloofde mij op de hoogte houden van de ontwikkelingen hieromtrent.

Volgde vooral stilte, af en toe onderbroken met berichten van het type ‘nog geen nieuws, maar het komt wel goed’, zonder enig concreet signaal dat er schot in de zaak zat. Ik begin me een beetje zorgen te maken.

Misschien ten onrechte. Want volgens de site van het toernooi zijn er pas 13 Kids teams ingeschreven, terwijl er plaats is voor 16 teams. Geen reden voor paniek, dus. Maar vanwaar deze geheimzinnigheid?

Zouden we echt over de eerste horde struikelen? En er niet in slagen contact te leggen met de relevante mensen binnen de WBF?

Wordt vervolgd.

horde

 

Author: Maarten Schollaardt

Deel deze post via

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *