Over deze site

Echt Leren Bridgen – geschiedenis

In 1995 besloot ik: ik wil Echt Leren Bridgen.

In 2005 begon ik als aspirantentrainer bij de NBB met als ambitie: jongeren Echt Leren Bridgen.

In 2009 begon ik mijn blog Skolliebridge, want ik wilde iedereen die het maar wilde Echt Leren Bridgen.

Bij bridge ben je nooit uitgeleerd. Vaak genoeg denk ik: hoe kan ik nou Echt Leren Bridgen?

 

Bio

Maarten fotoMaarten Schollaardt is bondstrainer van de Nederlandse Bridge Bond voor aspiranten (spelers jonger dan 20 jaar). Hij heeft als schrijver onder andere gepubliceerd in BRIDGE en Bridge Magazine IMP en op zijn eigen blog. Zijn grootste successen als speler zijn een zilveren medaille bij de Olympiade in Istanbul, 2004, drie Nederlandse Kampioenschappen Viertallen (2003, 2006, 2007) en zilver bij het Europees Kampioenschap Junioren Viertallen (Antalya, 2000).

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *